Voor werkgevers

Staat u ook voor duurzaam werkgeverschap? Met Weer aan het Werk brengen wij opdrachtgevers en werkzoekenden bij elkaar. Heeft u maatschappelijk verantwoord ondernemen en een divers personeelsbeleid hoog in het vaandel staan, dan komen wij graag met u in contact.


Monteur Slimme Meters van Weer aan het Werk

Andere arbeidsmarkt, andere aanpak

De arbeidsmarkt verandert snel. Goede werknemers worden in een rap tempo schaarser, zeker in de technische branche. Anderzijds staan er nog steeds te veel mensen aan de kant die graag weer aan de slag willen. Maar liefst 86% van de 50-plussers zegt dat het moeilijk, zo niet onmogelijk, is om een nieuwe baan te vinden na ontslag. (Bron: Radar Testpanel mei 2017)

 

Met Weer aan het Werk begeleiden wij 50-plussers terug naar werk. Door hen de juiste opleiding te geven en goede begeleiding te bieden kunnen zij rustig aan terugkeren in het arbeidsproces. En ook nadat zij bij u aan de slag zijn gegaan blijven onze teammentoren de kandidaten begeleiden.

 

Samenwerking met OTIB

Veel bedrijven in de Nederlandse installatiebranche vinden het een lastige opgave om aan nieuw personeel te komen. Er is een groot tekort aan technische vakmensen, terwijl de vraag naar deze technici alleen maar toeneemt. OTIB, het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor technische installatiebedrijven, is een samenwerking gestart met ons. Samen bieden wij 50-plussers met interesse in de techniek de kans om in Brabant aan de slag te gaan bij technische installatiebedrijven in het MKB. Wilt u meer weten over deze samenwerking? Lees het hier.


OTIB logo zonder naam tag rgb 112000110404
Dankzij onze aanpak krijgt u als opdrachtgever zeer loyale werknemers waarmee u nog jarenlang met veel plezier en succes kunt samenwerken!

 

Bekijk het verhaal van Henk:


Media

Meld uw vacature aan!

Vul onderstaande gegevens in en dan gaan wij direct aan de slag met uw vacature.


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Momentje...

Bedankt voor uw aanmelding. We nemen contact met u op binnen vijf werkdagen.

Met vriendelijke groet, 

Het team van Talent4Service. 

Weer aan het werk is een iniatief van Talent4Service!

 

Wat verwachten wij van opdrachtgevers?


Om succesvol te kunnen zijn binnen het project Weer aan het Werk is het van belang dat u als opdrachtgever aan een aantal randvoorwaarden voldoet:

  • Commitment op het aantal vacatures
  • Ruimte in de inwerkperiode van een kandidaat
  • Ruimte voor onze teammentor om de juiste begeleiding te kunnen bieden
  • Eén aanspreekpunt binnen uw organisatie voor dit project
  • Duurzaam werk, een echte baan

 


Zoekt u nieuw personeel, en staat u open voor een andere aanpak? Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze!

Wilt u meer weten over het project Weer aan het Werk? Neem dan contact op met Jorien Wesseling op telefoonnummer 06 5370 3948 of per mail naar jorien@talent4service.nl