Voor werkzoekenden

Als je na je vijftigste om wat voor reden dan ook thuis komt te zitten kan het behoorlijk moeilijk zijn om weer aan de slag te komen. Talloze sollicitaties met net zo veel afwijzingen, vaak om onduidelijke redenen. Je hebt het sterke vermoeden dat het met je leeftijd te maken heeft. Maar waarom? Je bent dan misschien wel vijftigplus, maar je kunt prima nog jaren mee in de juiste baan!


Ben jij 50-plus?
En wil je weer aan het werk?
Dan ben je hier aan het juiste adres!

Wij geloven wel in 50-plus!

Die juiste baan, die zoeken wij graag voor je. Bij Weer aan het Werk zijn tientallen werkgevers aangesloten die wél geloven in de kracht en kwaliteiten van 50-plussers. Wij hebben functies op het gebied van techniek bij verschillende werkgevers in het hele land. 

 

Heb je (nog) geen ervaring in de techniek? Geen probleem. Vaak is kennis of affiniteit vanuit je hobby's of privéleven voldoende. Wij zorgen voor de juiste training of opleiding en goede begeleiding door onze teammentoren. Zolang jij kunt én wilt leren, gaan wij kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

 

Bekijk het verhaal van André:


Media

Onze vacatures

Wij hebben veel verschillende vacatures openstaan bij opdrachtgevers die zijn aangesloten bij Weer aan het Werk. Wij zorgen er voor dat je de opleiding en begeleiding krijgt om de functie goed uit te kunnen voeren! 


Enkele van onze vacatures met opleiding: